Jouw organisatie onbezorgd online

Happy people giving a Hi-Five

Laat Vidua voor je werken

Veilig en betrouwbaar online zaken doen

Vidua voorziet gebruikers van een mobiele wallet met gekwalificeerde certificaten voor elektronische handtekeningen. Met deze wallet kunnen zij zich ook direct online identificeren met methoden die voldoen aan de strenge eisen van de Europese eIDAS-verordening.

Door het integreren van de Vidua drivers kies je voor het hoogste betrouwbaarheidsniveau, voldoe je aan Wwft vereisten en zijn alle digitale documenten ondertekend met hetzelfde juridische effect als een handgeschreven handtekening.
Gratis gekwalificeerd ondertekenen

Met Vidua kun je direct na registratie kosteloos jouw documenten of contracten digitaal gekwalificeerd ondertekenen. Ons portaal is speciaal ontworpen voor particulier of klein zakelijk gebruik, en biedt een extra waarde aan je Vidua-registratie.

Ga naar signing.vidua.nl en start met het digitaal ondertekenen van jouw belangrijkste documenten; veilig, betrouwbaar en volledig kosteloos!

Download hier de handleiding Vidua Signing!
Wat biedt Vidua?

 • Kosteloos gekwalificeerd ondertekenen: Na registratie kun je meteen aan de slag met het ondertekenen van verschillende soorten documenten
 • Fair use portaal: Voor particulieren en kleine zakelijke gebruikers.
 • Uitgebreid bestandsformaat ondersteuning: Je kunt alle typen bestanden ondertekenen in ons portaal.
 • Juridische waarborging: De gekwalificeerde elektronische handtekening heeft wettelijk dezelfde waarde als een handgeschreven handtekening.
 • Problemen met acceptatie?

  De meeste partijen zullen blij zijn met deze sterke manier van digitaal ondertekenen. Mocht je onverhoopt tegen problemen aanlopen waarbij een partij je gekwalificeerd ondertekende document niet als ‘rechtsgeldig’ accepteert, neem dan contact met ons op. Er zijn praktisch geen juridische gronden voor de afwijzing van een gekwalificeerde handtekening. Wij staan klaar om de ontvangende partij te informeren over het juridische kader.

  Partners

  Je komt Vidua op steeds meer plekken tegen. We werken samen met veel verschillende partners om een veilig digitaal ecosysteem te maken. Klik hier voor de lijst van onze samenwerkingspartners.

  Contact

  Wil je meer weten over wat Vidua voor jouw dienstverlening kan doen? Voor vragen of het inplannen van een demo, vul ons contactformulier in en laat je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor algemene vragen kun je ons tevens bereiken op info@vidua.nl of (070) 820 96 80.
  Vidua logo