Over Vidua

Vidua gelooft in een betrouwbare digitale samenleving. Waarin iedereen en elke organisatie kan meedoen. Waar je de controle hebt over je eigen data. Jij staat bij ons centraal. Met Vidua kan jij je online identificeren en belangrijke stukken ondertekenen. Nu en in de toekomst werken wij aan een betere, veiligere digitale samenleving. Voor jou.
  1. Cleverbase

    Powered by Cleverbase

    Cleverbase is de Qualified Trust Service Provider achter Vidua. Volgens de strengste eisen van de Nederlandse overheid geeft Cleverbase de certificaten uit die bij je gekwalificeerde handtekening hoort (PKIoverheid-certificaten). Daarom staat er Cleverbase op je certificaat. Wil je meer weten? Ga naar de Cleverbase website.
  2. Vidua Wonen Logo

    Nauwe samenwerking met Vidua Wonen

    Vidua werkt nauw samen met Vidua Wonen. Een huis kopen of verkopen is een grote gebeurtenis. Er komt een hoop papierwerk bij kijken. Het is de missie van Vidua Wonen om het iedereen makkelijker te maken. Beter te regelen. Veiliger te maken. En overzichtelijker. Zodat je sneller kunt schakelen en stappen kunt zetten. Op de website van Vidua Wonen vind je meer informatie.

Werken bij Vidua?

We zijn altijd enthousiast om gemotiveerde specialisten te ontmoeten. Ons team is jong en innovatief. We willen de digitale samenleving veiliger en eenvoudiger maken. Bijdragen? Kijk dan naar het overzicht van openstaande vacatures.

Vidua logo