Onbezorgd online identificeren

Happy people giving a Hi-Five

Update je Vidua app!

Op woensdag 29 september 2021 lanceren wij een nieuwe versie van de Vidua app. Oudere versies zijn dan niet meer bruikbaar. Wordt jouw Vidua app op donderdag niet (automatisch) geüpdatet? Ga naar de Apple App Store of Google Play Store, zoek naar de Vidua app en update deze handmatig. Heb je nu versie 2.1.3 voor Android of versie 2.1.5 voor iOS op je telefoon staan, dan kan je weer gebruik maken van de Vidua app om je online zaken te regelen!

Online identificeren

Met Vidua kun je jezelf eenvoudig en veilig online identificeren. Je bepaalt zelf wanneer je welke gegevens deelt. Een kopie van je paspoort mailen is vanaf nu verleden tijd.

Betrouwbaarheid van het hoogste niveau

Je hebt zelf de controle over je gegevens. Je identificeert jezelf op het hoogste betrouwbaarheidsniveau. Zo weet een organisatie zeker dat jij het bent.

Betrouwbaarheid voorop

Cleverbase is de organisatie achter Vidua. Ze staan onder streng toezicht van de overheid. Meer weten? Bezoek de Cleverbase website.

Hoe kun je identificeren?

Online identificeren gaat zo:
  • Een organisatie vraagt je om je online te identificeren.
  • Je komt op een Vidua pagina. Daar scan je de QR code met de Authenticate app.
  • Je ziet welke gegevens de organisatie nodig heeft.
  • Je geeft met je pincode akkoord.
  • Met je goedkeuring zet je ook een handtekening.
  • De partij ziet gelijk dat je akkoord geeft.
  • Zo simpel is het.

Laat Vidua voor je werken

Steeds meer partners kiezen voor Vidua. Zo kunnen hun klanten zich digitaal identificeren en stukken ondertekenen. Ook sneller schakelen in een vertrouwde omgeving? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Meer info

Meer weten?

meer gestelde vragen
Vidua logo