LSP 'Potential' Hackathon

  • calendar_month 31 juli 2024
  • Newsmode Blog
LSP 'Potential' Hackathon

Op 19 en 20 september organiseert Vidua de Hackathon van LSP Potential!

Pilotpartners uit verschillende lidstaten komen samen om de integratie van een EUDI-wallet met een QSCD te testen. Dit maakt de wallet geschikt voor het plaatsen van gekwalificeerde elektronische handtekeningen onder eIDAS. Deze handtekeningen hebben automatisch dezelfde juridische waarde als handgeschreven handtekeningen.

Ben je nieuwsgierig naar deze ontwikkeling en de resultaten?
Op 20 september worden de resultaten van de hackathon aan het einde van de dag gepresenteerd en kun je er bij zijn om dit live mee te maken.

Maar dat is nog niet alles! Gedurende de dag zal Vidua lezingen verzorgen van verschillende experts om de belangrijkste nationale en internationale ontwikkelingen met je te bespreken. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van LSP Potential en de huidige eIDAS-ontwikkelingen.

Wil je meer inzicht krijgen in de ontwikkelingen op het gebied van digitale identiteiten, wallets, autorisaties en ondertekening en wil je live technische vorderingen op dit gebied meemaken? Schrijf je dan snel in voor deze eIDAS Expert Day en Hackathon Demo!

Mis deze kans niet om meer te leren over eIDAS en de voordelen van het gebruik van digitale wallets voor jouw bedrijf. Het aantal plaatsen is beperkt, dus verzeker je snel van jouw plek en meld je vandaag nog aan voor dit exclusieve evenement! Schrijf je hier in!

Tot dan!