Vidua's pioniersmethode voor onweerlegbare digitale transactiecontrole

  • calendar_month 21 februari 2024
  • Newsmode Blog
Vidua's pioniersmethode voor onweerlegbare digitale transactiecontrole

Ontgrendeling van SCAL3: Vidua’s pioniersmethode voor onweerlegbare digitale transactiecontrole.

In een digitale wereld waarin vrijwel al ons handelen online plaatsvindt, is de controle over onze digitale identiteit en gedeelde informatie van cruciaal belang. Bij Vidua zijn we trots om samen met onderzoekers de voorhoede te vormen in deze essentiële ontwikkeling. Met de lancering van onze baanbrekende methode voor SCAL3 binnen de Vidua wallet, zetten we een grote stap voorwaarts in het waarborgen van deze controle.

Onze methode maakt het binnenkort mogelijk voor gebruikers om voor elk aangesloten systeem zelfstandig te verifiëren of hun transacties uitsluitend onder hun controle zijn uitgevoerd. Dit alles met de gemakkelijke toegankelijkheid van gangbare telefoons en de kracht van cryptografie, verifieerbaar met open standaarden.

De SCAL3-aanpak van de Vidua wallet verzekert gebruikers ervan dat systemen alleen handelen op directe opdracht, met de mogelijkheid tot achteraf verificatie via open standaarden. Dit is niet alleen een technologische doorbraak; het is een essentiële stap richting een digitale toekomst waarin transparantie, veiligheid, en gebruikerscontrole centraal staan.
Wij kiezen ervoor om onze inzichten vroegtijdig te delen en nodigen de gemeenschap uit om deel te nemen aan deze dialoog. Het is onze overtuiging dat de samenleving hoge eisen moet stellen aan eIDAS2-wallets. Jouw feedback is van onschatbare waarde om deze technologie naar een hoger niveau te tillen.

Laten we samen verkennen wat deze ontwikkeling betekent voor jouw organisatie. Jouw inzichten kunnen cruciaal zijn in het verfijnen,verbeteren en opschalen van onze aanpak.

Ontdek meer over onze SCAL3 methode en doe mee aan het gesprek.

Samen bouwen we aan een veiliger, transparanter, en controleerbaarder digitaal landschap.