Aanmelden bij Vidua

page header

Zo werkt het

Je meldt je één keer aan bij Vidua. Dat kan zonder afspraak op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur en op donderdagen tot 20:00 uur en duurt doorgaans een kwartier. Tijdens een videogesprek laat je jouw paspoort of ID-kaart zien. Zo weten we zeker dat jij het bent.

Wat heb je nodig om je aan te melden?

  • Nederlands paspoort of identiteitskaart - minimaal nog 30 dagen geldig op de dag dat je je aanmeldt.
  • De Vidua app voor je Android telefoon of iPhone.
  • De Authenticate app voor je Android telefoon of iPhone.
  • Stabiel internet, goed werkende microfoon en camera op je telefoon.
  • Een telefoon met software die wij ondersteunen (Android 8 of nieuwer, iOS 14 of nieuwer). Neem contact met ons op als je vragen hebt over je softwareversie.
Vidua logo

Meld je nu aan!

In vier stappen klaar: 1. Check: heb je een geldig paspoort of identiteitskaart (geen rijbewijs), een telefoon met software die wij ondersteunen, stabiele WiFi en een goedwerkende microfoon en camera op je telefoon? 2. Download de Vidua app. 3. Open de Vidua app en volg de instructies. Aan het einde start je het live videogesprek met een medewerker die je identiteit controleert. 4. Activeer je account door op de activatielink in de mail te klikken. Houd de Authenticate app op de telefoon waarmee je bent aangemeld. Als je de app verwijdert of overzet, wordt je profiel inactief en moet je je opnieuw aanmelden.

Aangemeld, en dan?

Account geactiveerd? Nu kan je veilig online ondertekenen en identificeren. Je vindt in je mailbox je persoonlijke blokkeercode. Bewaar die goed, want je hebt de code nodig als je je telefoon kwijtraakt.

Inactief profiel?

Je profiel kan inactief zijn omdat je je telefoon bent verloren, een nieuwe telefoon hebt, of de Authenticate app hebt verwijderd. Meld je dan opnieuw aan bij Vidua om gebruik te maken van onze diensten.

Privacy

Tijdens je aanmelding verwerken we je gegevens. Lees in onze privacy statement welke gegevens wij verzamelen en hoe we ermee omgaan.

Meer weten?

meer gestelde vragen
Vidua logo